GARANTIE
Als je bestelde product beschadigd of defect bij je is aangekomen moet je z.s.m. maar binnen 7 dagen contact met ons op te nemen via e-mail. Vermeld je bestelnummer en omschrijf zo duidelijk mogelijk wat er mankeert en voeg in geval van schade een foto bij. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
 

RETOURNEREN
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen houden. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren maar altijd van tevoren wel contact met ons opnemen via e-mail.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het complete artikel in originele verpakking onbeschadigd geretourneerd moeten worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@landelijkspeelgoed.nl. Vermeld hierbij je bestelnummer. je krijgt via de mail verdere instructies voor het retourneren van het artikel. Na ontvangst van het artikel zoals hierboven omschreven wordt zsm het geld naar je teruggestort.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product weer te kunnen verkopen dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bedrijven zijn uitgesloten van retouren en zichttermijn.